Stichting Huifbed-rijden Donkhorst

Nieuws stichting

Groot succes voor de oliebollen verkoop.

Dit jaar zijn ale records verbroken. De meeste kuipen deeg, de meeste oliebollen en de hoogste winst. Ondanks het voorjaars weertje, was het toch druk in de gezellige tent, waar Nel de klanten van een natje en een droogje voorschotelde. Wim Pietje en Arnold deden hun best om de bollen zo perfect mogelijk uit de hete olie te krijgen en Marielle, Annie en Anja deden samen met 3 hulpboeren de verkoop van de lekkerste oliebollen van Diessen aan de man te brengen. Terwijl May en Martin het deeg bij de scouting van Hilvarenbeek haalde kregen we nog te kampen met een gas tekort. Dit werd verholpen door Toine Hoosemans die toevallig in de tent was en meteen zijn behulpzaamheid aanbood en ons 2 flessen gas bezorgde. Onze dank hiervoor. De opbrengsten zijn wederom voor de stichting en wordt gebruikt voor de aanschaf van aangepaste zadels. Deze keer was het de 10de keer dat we er stonden. Op naar de volgende 10 jaar.

Geplaatst op 5 january, 20:31, laatst bewerkt op 9 january, 11:49.

Oliebollen.

Dit jaar staan we voor de 10de keer met de oliebollen op het Laarpleintje in Diessen. De lekkerste bol van Diessen is weer te koop vanaf 10.30 en zoals elk jaar gaat de gehele opbrengs weer naar het goede doel. Dit jaar ook weer de Stichting Huifbed-rijden Donkhorst.

Geplaatst op 20 december 2017, 13:17

Hart voor uw club.

Voor de actie van de rabobank hebben we voor de Stichting 81 stemmen gekregen. Dit was goed voor een bedrag van € 537,84 Alle stemmers bedankt.

 

Geplaatst op 12 november 2017, 09:30

Vergunning Rijhal.

Vorige week heeft de gemeente de vergunning verleend. We kunnen gaan bouwen. We zullen trachten dat we, voor de winter echt begint, het dak erop te hebben. We zijn hiervan wel afhankelijk hoe snel de smid de spanten kan maken. Maar de moeilijkste horde is genomen.

 

Geplaatst op 9 october 2017, 07:57, laatst bewerkt op 12 november 2017, 09:31.

Wild Wild West

Op zaterdag 8 juli hebben we weer onze jaarlijkse themadag. Dit jaar is het thema het wilde westen. Het belooft iets speciaals te worden, met een echte western show. We beginnen rond de klok van 10. 

 

Geplaatst op 28 june 2017, 22:40, laatst bewerkt op 28 june 2017, 22:41.
«Oudere berichten