Stichting Huifbed-rijden Donkhorst

Nieuws stichting

Crowdfunding succesvol afgesloten.

Het zit er op. Het doel is ruimschoots gehaald. We kunnen de benodigde spullen aanschaffen voor de inrichting van de ontmoetings- ruimte. Alle donateurs heel erg bedankt, ook bedankt Rabobank en de 1%-club. Vooral ook bedankt het geweldige bestuur van de Stichting voor hun enorme inzet tijdens deze actie.

Geplaatst op 11 april, 11:48

Gulle gift door EDN 56

De voetbalclub EDN 56 uit Haghorst heeft ons de gehele opbrengst van de loterij geschonken vandaag bij de thuiswedstrijd tegen Viola uit Alphen. Helaas ging de wedstrijd verloren maar dat maakte donatie niet minder om. €122 kunnen we bijschrijven bij onze crowdfundings actie. Als tegenprestatie maken we met de zorgboerderij de reclameborden dit jaar weer netjes schoon. EDN bedankt.

 

Geplaatst op 2 april, 22:09

We leggen de lat hoger.

Het gaat goed, ons eerste doel hebben we gehaald, maar we gaan verder. We gaan nu ook voor een opstap plateau met tillift. Hiervoor hebben we nog € 5000 nodig. Het zou mooi zijn als we dit ook nog kunnen realiseren.

Geplaatst op 31 maart, 18:53, laatst bewerkt op 31 maart, 20:42.

Crowdfunding voor de Stichting.

Vanaf 10 maart tot 10 april kan er gedoneerd worden via crowdfunding. Dit wordt door de rabobank georganiseerd samen met de 1%-club. meer info volgt nog.

Geplaatst op 9 maart, 19:31, laatst bewerkt op 9 maart, 19:31.

Een match met de Scouting.

Voor de beursvloer Hilvarenbeek hebben de scouting Hilvarenbeek en de Stichting Huifbed-rijden Donkhorst een match gecreëerd. De scouting zocht stallingsruimte voor hun SRV-wagen waar ze de oliebollen in bakken en die kunnen wij bieden. Als tegenprestatie zal de scouting vanaf dit jaar elk jaar het oliebollen-deeg verzorgen voor de stichting. Hiermee staan we elk jaar op het Laarplein in Diessen. Op 22 maart wordt dit officieel bezegeld door de notaris op de beursvloer Hilvarenbeek 

Geplaatst op 21 januari, 12:53, laatst bewerkt op 8 februari, 11:13.
«Oudere berichten