24 januari 2019, 21:48 Rijhal is klaar.
29 november 2018, 15:36 Nieuwe rijhal.
9 januari 2018, 11:49 Groot succes voor de oliebollen verkoop.
Stichting Huifbed-rijden Donkhorst

Vrijwilligers

Het Bestuur is volledig actief op basis van vrijwilligerswerk:

 
Arnold Donkers
. Eigenaar van de zorgboerderij, mede-oprichter en voorzitter van de stichting Huifbed-rijden Donkhorst. Werkt met passie mee aan alle activiteiten en is de ondernemer van de vernieuwing binnen onze stichting en de bouw van de rijhal.  

 

Anja Donkers
. Eigenaar van de zorgboerderij en tevens mede-oprichter van de stichting. Anja werkt heel graag met onze doelgroep en doet er alles voor om het paardrijden voor iedereen mogelijk te maken. Zij geeft rijlessen en is samen met Mariëlle de bedenker van  de activiteiten waar ze heel goed oog heeft voor de behoeftes van de ruiters en voor detail. Ze is een kei in organiseren.

 


Wim Diepstraten. Wim is de vader van Mariëlle en vanaf de oprichting actief als bestuurslid. Wim draagt samen met Simon Donkers zorg voor onze vernieuwde website, heeft kennis en ervaring op veel terrein en heeft daarom met zijn adviezen een goede bestuurlijke rol. Wim is altijd van de partij als er activiteiten plaats vinden en is meester oliebollenbakker.

 

 

 
Joep Vesters. Joep is de vader van Jobine en bestuurslid sinds 2014. Hij is een groot supporter van de stichting en heeft een goed netwerk. Hij adviseert, helpt en denkt creatief mee. Wanneer er weer paarden beschikbaar zijn voor het huifbed-rijden gaat hij meehelpen.

 

 
May van Mol van Puijenbroek. May is vanaf de oprichting actief als bestuurslid. Ze zet zich graag in voor een maatschappelijk doel en haar affiniteit voor de stichting is groot. Ze schrijft veel voor de stichting, denkt en helpt graag mee en geniet van alle activiteiten.

 

Vrijwilligers:

Mariëlle van Beers Diepstraten. Mariëlle is in het bezit van de FPG en de IPG diploma's en is officieel instructrice voor het paardrijden met gehandicapten. Mariëlle werkt door de week ook op de zorgboerderij en kent de paarden zeer goed. Mariëlle is van het begin af aan betrokken bij de Stichting. Zij verzorgt de paardrijlessen, is creatief bedenker van de themadagen en organiseert mede de proevendagen. Haar uitstekende pedagogische kwaliteiten komen ook bij de rijlessen heel goed van pas.


Yarinde van Mol. Yarinde houdt veel van paarden en helpt zoveel ze kan mee met de rijlessen en activiteitendagen. Ze volgt een opleiding voor maatschappelijk medewerker en ze vindt het heerlijk te werken met de ruiters en de paarden.

 


Guus van Eijken. Guus verzorgt iedere zaterdag de paarden. Hij zet ze buiten en maakt de stallen schoon. Door deze onmisbare hulp kunnen we vroeg starten met de lessen.  


Nel Diepstraten
. Nel is de vrouw van Wim en moeder van Mariëlle. Ze springt bij met veel enthousiasme en heeft al vele worstenbroodjes warm gemaakt voor de toeschouwers tijdens de thema- en proevendagen. Nel is de gastvrouw in de oliebollenkraam op oudjaarsdag.

 

Piet Hermans. Piet is degene waar we altijd op terug kunnen vallen als er iets gerepareerd moet worden. Ook bakt hij samen met Wim en Arnold de lekkerste oliebollen op oudjaarsdag. 

Annie Hermans van Gils. Op Annie kunnen we bouwen. Ze werkt op dinsdag en donderdag op de zorgboerderij en kent daarom iedereen. Ze heeft een heel groot netwerk en ze zet zich voor 100% in om de oliebollenverkoop tot een succes te maken.

Caroline Brans. Caroline is een zus van Anja. Zij maakt de mooiste foto's tijdens de activiteitendagen waar we een mooi jaaroverzicht mee kunnen maken.

Annet van Bijsterveldt en Anita van Ham. Annet en Anita zijn de juryleden die jaarlijks meehelpen onze proevendagen een echt wedstrijdelement mee te geven met als uitgangspunt dat alle ruiters van de wedstrijd genieten.  

Simon Donkers. Simon heeft een grote bijdrage geleverd aan onze vernieuwde website. Met veel gevoel voor ons doel, kennis van zaken en geduld heeft hij de kneepjes van het vak van beheer aan ons overgedragen. 

Steven Ebbens. Steven, zijn dochter Floor en zijn moeder zijn ook groot paardenliefhebbers. Floor rijdt in teamverband samen met Pleun, dochter van Arnold en Anja, wedstrijden. Steven draagt onze doelstelling een warm hart toe en helpt graag mee in de werving van sponsors.